30.4.2022 - Tyytyväinen harrastuskoira – onnellinen omistaja

Jokela

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.
Kurssi on prosessi, jossa lähiopetuspäivien välillä on aikaa harjoitella ja omaksua asioita. Kurssipäiviin sisältyy käytännön harjoituksia omien koirien kanssa. Kurssi järjestetään isossa, puolilämpimässä koulutushallissa. Mikäli olet aktiivinen harrastaja tai ylipäänsä kiinnostunut koiran hyvinvoinnista ja erilaisista näkökulmista kouluttamiseen ja lajiharjoitteluun tai koiran mielentilaan, kurssi on oikea valinta.
Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Kurssi on suunnattu tiedostaville harrastajille, joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti.
Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki! Lisäksi saat käyttöösi kattavat materiaalit kurssin aiheista.

30.4. Lajityypillinen käyttäytyminen ja käyttäytymisen mittaaminen
21.5. Virikkeiden käyttö ja koiran palautuminen
11.6. Omaehtoisuus ja hallinnan tunne
9.7. Koiran motivaatio ja mielentila
6.8. Valinnanvapaus lajiharjoittelussa
27.8. Tukitaidot, häiriöt ja vire
17.9. Ongelmatilanteiden purku

Koulutuspäivät lauantaisin 10-17
Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan opetuksessa tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Kurssin hinta on 630 € ja VIP-jäsenen hinta on 590 €. Voit maksaa kurssin erissä!

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan!