Koiran aistit – mitä omistajan on hyvä tietää?

koiran aistit

Jaa tämä sivu:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Miten hyvä koiran hajuaisti on? Miten koira näkee pimeässä? Miten koira näkee värit? Mitä koira maistaa? Mikä rooli koiran viiksillä on?

Koira joutuu elämään hyvin ihmiskeskeistä elämää. Kaikki ympäristöt ja tilat on suunniteltu ihmisiä varten ja sitä helposti unohtaa, että koira havainnoi maailmaa hyvin eri tavoilla kuin me itse. Kun miettii, kuinka haastavaa on ymmärtää edes muita ihmisiä, jotka oletettavasti kuitenkin aistivat maailmaa pääosin samalla tavalla kuin itse, voi käsittää miten vaikea on ymmärtää koiraa.

Koiran aistit -luennolla käydään läpi koiran viisi aistia, eli

  • Haju
  • Näkö
  • Kuulo
  • Maku
  • Tunto

Luennolla käydään läpi, millä tavalla koiran aistit poikkeavat omistamme ja miten nämä erot tulisi huomioida koiran arjessa.

Liittymällä VIP-jäseneksi saat enemmän

Liity VIP-jäseneksi niin näet koiran aisteja käsittelevän puolentoista tunnin luennon. Aistien lisäksi käydään läpi sitä, mitä kaikkea koiran tapa aistia maailmaa voi tarkoittaa arkisissa toimissa ja miten koiraa voi paremmin ottaa huomioon arjessa.

VIP-jäsenenä pääset myös kuuntelemaan vuoden ajan kaikki podcastit ja luennot, näet kaikki treenivideot, saat ilmaisen puhelinneuvonnan ja pääset suljettuun fb-ryhmään!

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity jäseneksi nähdäksesi piilotetun sisällön.Mitä mielessä?