Blogi uudistuu

Jaa tämä sivu:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Olen uudistamassa blogiani. Uudistuksen tavoitteena on tarjota parempaa laatua uskollisille lukijoilleni. Tavoite on selkiyttää ulkoasua ja parantaa artikkelien löytymistä; nykyisin saa kahlata jonkin aikaa, jotta haluttu juttu löytyy.

Kirjoituksia on vuosien varrella kertynyt aikamoinen kasa, ja nyt käyn niitä läpi ja yritän parantaa niiden löydettävyyttä.

Minkälaisia aiheita sinä luet tai etsit blogista?

 

7 vastausta artikkeliin “Blogi uudistuu

 1. Alaraatikka Vuokko sanoi:

  Luen mielenkiinnolla kaikki hevosiin liittyvät jutut, sitten kissoihin ja ylimalkaisesti koiriin liittyvät artikkelit. Kaikki olen säästänyt, eli hyviä ovat kirjoitukset olleet!

  • Jaana Pohjola sanoi:

   Kiitos!

 2. Elli sanoi:

  Luen kaikki kissajutut ja antamiasi neuvoja ja vinkkejä myös sovelletaan taloudessamme laajalti (virikkeet, aktivointi, koulutus). Kesällä opetimme kuusivuotiaan kodinvaihtajakissan hammaspesuun ja viimeisen kahden viikon aikana olemme totuttaneet sen uuteen kissanpentuumme. Uusia asioita arasteleva ja epäileväinen kuusivuotias pelkäsi alussa suljetun oven takaa kuuluvia pentuääniä ja juoksi niitä karkuunkin, mutta näin suht’ hitaasti tuli hyvä: nyt kissat leikkivät keskenään nätisti ja niitä uskaltaa pitää yhdessä ilman valvontaakin. Eli suuret kiitokset blogistasi! 🙂

  Luen myös suurimman osan koira- ja hevosjutuista ihan vain mielenkiinnon vuoksi, sillä käyttäytymistiede ja eläinten kouluttaminen yleensä ovat hyvin mielenkiintoisia aiheita. Jaan myös ajatuksesi positiivisen vahvistamisen ja eläinystävällisten, tieteellisesti perusteltavissa olevien koulutusmetodien tärkeydestä. Erityistä plussaa siitä, että useissa jutuissasi on lopussa lähdeviitteet! On hienoa, kun voi etsiä alkuperäisen artikkelin itsekin ja lukea sen kokonaisuudessaan.

  Kiva, että selkeytät blogia! Onhan se vähän kahlaamista, jos yrittää etsiä jotain tiettyä kissajuttua, jonka voi etsimisen jälkeen todeta valuneen jonnekin sivulle neljä. 🙂

  • Jaana Pohjola sanoi:

   Kiitos kommentista ?

 3. Erja Paajanen sanoi:

  Kaikki koiriin liittyvät asiat (koulutus, käyttäytyminen ym.) kiinnostavat. Kiitos hyvästä blogistasi ❤️?

 4. Ulla Riihimäeltä sanoi:

  Itse olen etsinyt epätoivoisesti vinkkejä kissani käyttäytymisen selvittelyyn. Minulla on ollu kissoja vuodesta 86, tähän saakka kaikki on sujunut vähän liiankin hyvin…otin vuosi sitten n.15 viikkoisen, puolipitkäkarvaisen (siperian kissaa emon puolelta) pennun, jonka ensimmäinen omistaja olikin allerginen. Kissa ehti olla ekassa kodissa vain kaksi viikkoa.
  Ensin kaikki sujui ihan normaalisti kunnes kissa alkoi kakkaamaan lattialle, aina suunnilleen samoille kohdin. Jos kissan ehti nostaa hiekalle, teki kyllä tarpeensa ja peittikin, mutta itse valitsi aina eteisen lattian.
  Ollaan yritetty lähes kaikkea…on eri laatikkoa, eri hiekkaa, MONTA laatikkoa eri paikoissa…on ulkoiltu ja leikitty. Ensin käytiin eläinlääkärissä, joka kehoitti viemään pennun johonkin tallille…ei siis antanut mitään toivoa..
  Onko ongelma siinä, että kissalla on pitkät karvat “pyllyssä”? Onko ongelma perheen muut kissat (3), vaikkakin näyttää sopeutuneen hyvin. Feromonia kokeiltiin, kissa leikattiin (kolli) 8 kk:n iässä…. Tässä on nyt konstit vähissä, ajattelin kuitenkin vielä käyttää kissaa toisella lääkärillä, sillä muuten se on ihana kissa enkä haluaisi luopua siitä.
  Luen siis kissajuttuja pääasiassa!

  • jaana sanoi:

   Tilanne on varmasti turhauttava. Muutama asia, jota voit vielä kokeilla (ellet ole näitäkin yrittänyt): hiekkaa vain hyvin vähän laatikon pohjalle tai sanomalehteä. Ja varmista, että laatikko on avomalli ja se on avoimella paikalla, josta on useampi ulospääsyreitti.

Mitä mielessä?